Digitale kurs

LEARN Trafikkskole tilbyr nå digitale kurs! For deg betyr det større valgfrihet, siden du nå kan velge om du vil møte opp hos oss, eller sitte hjemme i din egen stue og følge undervisningen derfra. Faktisk kan du nå følge trafikkopplæring hos oss fra hvor du vil i hele verden!

De digitale kursene våre går direkte, og du får tilsendt en lenke til undervisningen på e-post. Når tiden for kurset er inne, klikker du på lenken for å logge deg inn og delta. All dialog med lærere og medelever gjøres enten på chat eller med mikrofon, derfor er det viktig at du har tilgang til mikrofon og kamera på PC-en du skal bruke til det digitale kurset.

Husk at noen av kursene våre krever lærebok og/eller arbeidsbok.

Ved å utvide vårt tilbud på trafikkopplæring med digitale kurs, når vi nå ut til nye grupper elever. I en hektisk hverdag er det ikke alle som har mulighet til å møte opp på trafikkskolen direkte. Da er et digitalt kurstilbud et godt alternativ, og en mulighet til å få gjennomført trafikkopplæring, selv om man sitter hjemme.

Våre kurs er av høy kvalitet. Takket være dedikerte lærere med høy faglig og pedagogisk kompetanse, er læringseffekten og elevopplevelsen meget god.

Med digital trafikkopplæring, tilføyer vi nok et tilbud vi ikke har hatt fra før. Standarden vår høynes nok engang, slik at du som kunde skal få det aller beste tilbudet. Velkommen til digital trafikkopplæring hos LEARN AS.

ØNSKER DU Å MELDE DEG PÅ KURS?

Vi gir deg en fullverdig og kvalitetssikret opplæring, slik at du kan kjøre trygt i trafikken.