Teorikurs klasse B

Målet med teoriopplæringen er å gi deg en best mulig forståelse av bilen, reglene og andre trafikanter, slik at du har et godt grunnlag for å bestå teoriprøven. Videre vil kurset gi deg store fordeler i videre opplæring i bil, med bakgrunn i bedre forståelse for regelverk og samhandling i trafikken.
Trafikalt grunnkurs
Man kan ta trafikalt grunnkurs fra fylte 15 år.

Det trafikale grunnkurset er felles for alle klasser og har som målsetning å gi eleven en grunnleggende forståelse av hva det innebærer å være fører av et motorisert kjøretøy.
Prøven
Førerprøven består av både en teoretisk og en praktisk del. Kurset gir en fullverdig gjennomgang av teori til førerprøven.

Ved å gjennomføre kurset, får du en stor trygghet i teoretisk kunnskap og svært god mulighet for å stå på teoriprøven. Like viktig er det at et teorikurs hos oss, vil gi deg best mulig forutsetning for videre læring i den praktiske opplæringen. På den måten blir du en trafikksikker og god sjåfør.
Trinn
LEARN anbefaler alle elever på et tidlig tidspunkt delta på et teorikurs da i mange tilfeller kjøretimer benyttes som teoriopplæring 1 til 1. Dette er en dyr løsning for deg som elev og forlenger opplæringsprosessen unødvendig.

«Vårt mål er at ingen av våre elever skal dø, eller å bli hardt skadet i trafikken.»
Avdelinger som tilbyr denne opplæringen

ØNSKER DU Å MELDE DEG PÅ KURS?

Vi gir deg en fullverdig og kvalitetssikret opplæring, slik at du kan kjøre trygt i trafikken.